Dentalni turizam

 

Beograd i Srbija trenutno su hit destinacije za dentalni turizam u svetu, posebno zbog visokog kvaliteta stomatoloških usluga i pristupačnih cena. Naši pacijenti odlučuju se da nas posete zbog znatno nižeg troška lečenja u odnosu na inostranstvo.

U Dentalnom Internacionalnom Centru nećete morati izdvojiti pravo malo bogatstvo da biste dobili blistav osmeh i zdrave zube. U zavisnosti od dentalnog zahvata, naše cene su prihvatljive i od 4 do 6 puta niže nego u zemljama Evropske unije, uz to, tu je i činjenica da na svoj blistav osmeh nećete morati dugo čekati.

U čemu je naš kvalitet?

Raspolažemo CEREC Cad-Cam sistemom jedinstvenim u svim ordinaciijama u svetu. Obuka na ovom sistemu sprovodi se isključivo u Sironi i istovetna je za sve lekare širom sveta. Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u radu na tehnički i estetski najzahtevnijim zahvatima.

Naše ljubazno osoblje, svojim znanjem i iskustvom, kao i najsavremenijom tehnologijom, potrudiće se da se iz Srbije i Beograda vratite zadovoljni, sa zdravim i blistavim osmehom. Iskoristite negu vaših zuba, visokog kvaliteta, po cenama koje će vam ostaviti prostora, da turistički uživate u svom boravku u Beogradu.

KONTAKTIRAJTE NAS!               

Nalazimo se na Vračaru, u blizini Karađorđevog parka i Auto-komande, u ulici Lamartinova 30 u Beogradu.

Našim pacijentima odgovaramo i putem naše Facebook stranice, a ukoliko želite da zakažete pregled ili želite precizniji odgovor u vezi sa vašom terapijom, javite nam se na telefon: +381 (0)11 40 29 099 i +381 (0)60 40 29 111 ili putem našeg mejla: office@dentalinternationalcenter.com

Sa nama do blistavog osmeha! Dentalni Internacionalni centar.

 

Facebook